29 .3. 2022

Lepší antivir ihned? Jde to, a výhodně!

Věděli jste že přejít na jiné antivirové řešení je možné i dříve, než skončí to stávající? Tedy, samozřejmě že to možné je – ale že to jde i bez ztráty již zaplacené doby ochrany?

Přesně k tomu jsou určeny nabídky s takzvaným „výkupným“. Funguje to tak, že nový poskytovatel antivirového řešení prodlouží zakoupenou licenci o dobu, které ještě zbývá u toho stávajícího. Pokud tedy máte ještě zaplacen půlrok, můžete si zakoupit třeba roční licenci jinde a získáte v reálu licenci na 1,5 roku.

Pokud nejste spokojeni se svým stávajícím antivirovým řešením, není tedy nutné čekat až jeho licence vyprší. Hodně aktuální je to i kvůli současné ruské agresi proti Ukrajině, přestat používat produkty firem s vazbami na Rusko se jeví jako dobrý nápad. Ne vždy je tato obava oprávněná, ale v zabezpečení IT není prostor pro pochybnosti.

Opravdu není důvod otálet. Zvažujete-li změnu svého antivirového řešení, prostě ho změňte, nečekejte. Můžete zkusit třeba prověřený systém od ESETu, se kterým máme dobré zkušenosti. Za přijatelný peníz získáte komplexní ochranu nejen pracovních stanic, to vše navíc pohodlně spravovatelné z cloudové konzole.

Podívejte se sami, jaké jsou podmínky pro „výkupné“ u ESETu:
https://www.eset.com/cz/firmy/vykupne/

A pokud se vám toto řešení zalíbí, rádi vám pomůžeme jak s jeho pořízením, tak s rychlým a bezproblémovým nasazením.

V dnešním světě to bez centrálně řízeného bezpečnostního řešení opravdu nejde – ostatně o tom jsme psali zde.

 

Chci vědět víc

4