20 .8. 2021

IT outsourcing aneb komplexní dohled nad informačními technologiemi

IT outsourcing

Outsourcing IT je služba, která vám zajistí bezproblémový chod všech informačních systému. Veškerá správa a odpovědnost není na vás, ale na smluvním partnerovi, který je zároveň specialistou na dané technologie. Veškeré služby jsou zajištěny na základě smluvních podmínek dohodnutých s klientem a je jen na vás, které činnosti chcete využívat.

Výhody IT outsourcingu

  • úspora nákladů - našich služeb IT outsourcingu můžete využít jen tehdy, pokud potřebujete a pro oblasti, které si vyberete
  • profesionální přístup - s vaším systémem budou vždy pracovat specializovaní technici
  • plán rozvoje IT - dokážeme udělat vývojový plán pro vaše systémy na základě pravidelných konzultací
  • individuální rozsah služeb - vycházíme z konkrétních potřeb klienta
  • komplexní služby - od návrhu a implementace nového hardware i software, údržby, rozvoje a záručního a pozáručního servisu

Jaké služby IT outsourcingu nabízíme?

  1. Kompletní dodávku hardwarových technologií
    Servery, disková pole, koncová zařízení, tisková řešení, síťová infrastruktura, firewally, dohledové systémy.
  2. Implementační a migrační práce
    Migrace stávajících systémů na nový hardware, implementace nových technologií do stávající infrastruktury, správa virtualizačních technologií, konsolidace stávajících systémů a jejich případné zjednodušení.
  3. Správu IT a zabezpečení
    Zajištění zálohování a obnovy dat, vzdálenou technickou podporu, proaktivní dohled a správu, servisní zásahy na místě, aktualizaci a rozvoj IT, cloudové služby.
  4. Poradenství
    Licencování, tisková řešení, konfigurace sítě, bezpečnost dat, virtualizaci, konzultace nad financováním IT projektů a dotačních programů.

Chci nezávazně poptat

Jak u nás IT outsourcing funguje?

S většinou našich zákazníků máme uzavřenou servisní smlouvu pro dlouhodobou spolupráci v IT outsourcingu a pomáháme jim v jejich rozvoji. U každého nového zákazníka nejprve vytvoříme úvodní celkovou analýzu stavu IT infrastruktury - hardware, software, pracovní postupy, licence a vše ostatní. Poté připravíme analýzu stávajícího stavu se seznamem doporučení jak infrastrukturu vylepšit. Dále vytvoříme plán pro další rozvoj, především z pohledu businessu a vnitřního fungování.

Více o IT outsourcingu

Také navrhneme sadu opatření pro zlepšení fungování IT infrastruktury z hlediska bezpečnosti, spolehlivosti, funkčnosti, náročnosti na údržbu a optimalizaci prostředí. Ke všemu zákazník získá také předpokládaný výhled investic, časovou náročnost a dokumentaci.

Proč si vybrat zrovna nás?

  • vysoká kvalita služeb
  • osobní přístup ke každému zákazníkovi
  • férové jednání
  • flexibilita
  • stabilní pracovní tým
  • důvěrnost
  • vysoká odbornost

Naše firma si zakládá na osobním přístupu ke každému zákazníkovi a na odbornosti techniků, kteří zodpovídají za jednotlivé oblasti.

Mezi naše zákazníky patří i velké firmy, například Celní správa ČR, kde jsou kladeny obzvláště vysoké nároky na odbornost, vysokou spolehlivost, bezporuchový provoz IT infrastruktury a služeb a také na bezpečnost.

Další naše služby

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více o IT outsourcingu? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

4