28 .7. 2023

Okurková sezóna? Ve VERTIXu ne

Prázdniny jsou v plném proudu, venkovní teploty přesahují hodnotu tropických 30°C a šikovní zahrádkáři již začali sklízet první zralé okurky. U nás ve VERTIXu ale okurková sezóna rozhodně nepanuje! Přestože někteří z nás si již stihli užít letní exotiku u moře v Chorvatsku, Francii, Itálii, Bulharsku nebo Turecku, díky početnému týmu specialistů jsme tu pro naše vážené zákazníky nepřetržitě 24 hodin, 7 dní v týdnu.  

   

 Období dovolených, poloprázdné pracoviště a prázdninový režim = ideální doba pro vyřešení problémů, které přibržďují pracovní činnosti. Potíže s internetovým připojením, zálohováním, optimalizací, zabezpečením, … Umíme vyřešit. Na fotce kolegové síťaři právě připravují vše potřebné pro kompletně novou síťovou infrastrukturu u jednoho z našich zákazníků. 

 Koncem června se nám podařilo vyhrát veřejnou zakázku od Regionální rozvojové agentury Pardubického kraje. Celková hodnota tenderu činí 1 734 001,- Kč a žáci z 11 škol v našem kraji se tak budou po prázdninách moci těšit na 75 nových laptopů včetně příslušenství.   

 O tom, že přes léto „nespíme,“ svědčí i nově navázaná spolupráce externí IT podpory s několika zajímavými zákazníky. Naše klientské portfolio se aktuálně rozšířilo o dynamicky se rozvíjející podnik z oblasti dámské módy, zkušenou společnost v oboru projektování a jednu školskou instituci. Na první pohled jsou to organizace s poměrně odlišným polem působnosti. Věřte, že škála našich zákazníků je daleko pestřejší – od obcí, přes letiště až po kovošrot, a všude, kde je potřeba, my pomůžeme, protože IT je naše starost. 

4